רוזלך מושלם בקלי קלות

Lidor Alkobi
מתכון של שני כהן
תמונה מאת Lidor Alkobi
חומרים –
3 כוסות קמח
כוס מים פושרים
1/3 כוס שמן זית
כף שמרים יבשים
1/2 כפית מלח
אופן ההכנה-
במיקסר עם וו-לישה נערבב את כל המרכיבים במשך כ7 דקות,
אחר כך נכסה את הבצק וניתן לו לתפוח עד הכפלת נפחו כשעה וחצי.
לאחר ההתפחה נחלק את הבצק ל3 חלקים שווים,
נרדד כל חלק על משטח עבודה מקומח.
נמרח את הממרח שרוצים (שוקולד, לוטוס, תמרים וכו') נגלגל,
נחתוך לחתיכות קטנות ונכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות, נאפה כ8 דקות בדיוק
נוציא ונפדר באבקת סוכר
בהצלחה!

מאמרים מומלצים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *