טבעוני מתכונים מהירים צמחוני

מתכון לתבשיל קינואה עם ירקות

צביה אורן
תבשיל קינואה שאי אפשר בלעדיה.
מאת – צביה אורן
המצרכים –
2 כוסות קינואה
1/4 כפית פלפל שחור
1/2 כפית כורכום
2 כפיות מלח ורוד הימלאיה
1 כף שבבי בצל מיובש
2 כפות שמן זית
גזר
קישוא
גמבה
אופן הכנה –
את הקינואה שמים בתוך קערה מושרית לכל הלילה.
למחרת שוטפים היטב מסננים ומעבירים לסיר בישול
מוסיפים
3 כוסות מים והתבלינים.
לערבב הכל
בסיר.
להוסיף 1 גזר מקולף ומגורד על פומפיה גסה
1 קישואי שטוף ומגורד גס על פומפיה.
להוסיף לסיר לערבב
להוסיף 1 גמבה אדומה שטופה וחתוכה ברצועות קטנות ולהוסיף לסיר .
לערבב היטב ולבשל על אש גבוהה,
שזה רותח להנמיך על אש קטנה.
מדי פעם לערבב ולבשל עד שכל המים מתאדים.
בעדינות לערבב עם מזלג,
להשאיר עם מכסה סגור.
כמו באורז.
1/4 שעה.
לאחר מכן להעביר לקערה.
טעים אפשר להוסיף לכל מנה בשרית,
ולכל סלט.
נשמרת במקרר היטב.
תבשיל קינואה מנה מנצחת.
ממליצה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *