מושלגות קוקוס רכות, מתוקות עם טוויסט חמצמץ
חומרים-
להכנת המתכון נשתמש בכוס חד פעמית חמה
2 ביצים בגודל L
גרידת תפוז/לימון
3/4 כוס סוכר
2 כוסות קוקוס
2 כוסות אגוזי מלך טחונים
1 כף גדושה קורנפלור
שקית אבקת אפייה
1/4 כוס מיץ תפוזים (במידה והבלילה יבשה)
אבקת סוכר
אופן ההכנה-
תחילה נקציף במיקסר את הביצים והסוכר לתערובת תפוחה ונוסיף את גרידת התפוז/לימון.
בקערה נפרדת נערבב האגוזים הטחונים, קוקוס, קורנפלור ואבקת האפייה.
לאחר מכן נאחד לקערה אחת את קציפת הביצים עם קערת היבשים ונערבב היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה,
במידה והבלילה יבשה- ניתן להוסיף 1/4 כוס מיץ תפוזים.
נאחסן את הבלילה במקרר לשעתיים לפחות, לאחר מכן ניצור כדורים קטנים מאוד ונטבול באבקת סוכר.
נניח את הכדורים בתבנית עם נייר אפיה, יש לשמור על רווחים בין עוגיה לעוגיה.
נחמם תנור מראש ל180 מעלות ונאפה כ-10 דקות.
בהצלחה!
מתכון של סיגלית עמגר