עוגת בננות שוקולד מריר מושלמת- נימוחה ואוורירית
חומרים
3 בננות בשלות
1/3 כוס שמן
1/2 כוס סוכר חום
ביצה L
1/2 כוס קקאו (לא שוקולית)
כוס קמח
כפית אבקת סודה לשתייה
1/2 כפית קינמון
קורט מלח
100 גרם שוקולד מריר 70% קקאו
לקישוט
אבקת סוכר/ גלידת וניל
אופן ההכנה
תחילה נמעך את הבננות בקערה ונערבב עם השמן, הסוכר והביצה עד לקבלת בלילה אחידה.
נוסיף לתערובת קקאו, קמח, אבקת סודה לשתייה,קינמון ומלח. נערבב את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת חלקה.
נקצוץ את השוקולד המריר ונוסיף אותו בעדינות לבלילה, נערבב עד להטמעה מלאה.
נשמן תבנית אינגליש קייק וניצוק את הבלילה לתבנית.
נכניס את התבנית לתנור שחומם מראש ל170 מעלות למשך 30-35 דקות.
נצנן את העוגה ונגיש ניתן לפזר מעל אבקת סוכר לקישוט או כדור גלידה וניל בצד.
בהצלחה!