עוגת תפוזים אוורירית וקלה להכנה



 

עוגת תפוזים אוורירית וקלה להכנה

 

חומרים

4 ביצים L
כוס סוכר
כוס שמן
 כוס מיץ תפוזים
1/2 תפוז
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפייה
קורט מלח
אבקת סוכר
אופן ההכנה
תחילה נקציף בקערה את הביצים והסוכר עד לקבלת קציפה בהירה ואוורירית.
נוסיף לקציפה את הנוזלים- שמן ומיץ תפוזים.
נגרד באמצעות פומפייה את קליפת חצי התפוז ונוסיף לקערה, נערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
בקערה נפרדת נערבב את המרכיבים היבשים- קמח,אבקת אפייה ומלח.
נוסיף את המרכיבים היבשים אל קערת הנוזלים ונערבב הכל בעדינות עד לקבלת מרקם אחיד.
ניצוק את תערובת העוגה לתבנית אינגליש קייק משומנת ומקומחת.
נכניס את העוגה לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 45-40 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
נצנן את העוגה בטמפרטורת החדר, ניתן לפזר מעל אבקת סוכר לקישוט.
בהצלחה!

מאמרים מומלצים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *