קסדייה מטורפת בטעם מקסיקני

חומרים

4 טורטיות (עדיף מקמח מלא)
1/2 כוס מוצרלה
1/3 כוס תירס מתוק
8-10  פטריות
1/2 פלפל אדום
1/4 בצל ירוק
2 כפות כוסברה קצוצה
שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
צ'ילי חריף גרוס (למי שאוהב)
אופן ההכנה
תחילה נקצוץ את הירקות-הפלפל, הבצל והכוסברה. נגרד את המוצרלה בפומפייה.
נחתוך את הפטריות בחיתוך גס, לאחר מכן נחמם מחבת עם מעט שמן זית ונטגן את הפטריות.
נערבב בקערה את המרכיבים מוצרלה, תירס, פלפל אדום, בצל ירוק, פטריות וכוסברה.
נתבל במלח, פלפל וצ'ילי גרוס לפי הטעם.
נחמם מחבת גדולה עם מעט שמן זית על אש בינונית, נניח טורטייה אחת על המחבת ונמרח על מחצית ממנה חצי ממילוי הטורטייה.
נסגור את הטורטייה בחצי השני, כמו סנדוויץ'.
נטגן את הקסדייה במשך 2-3 דקות עד להזהבה ועד שהגבינה מותכת.
נחזור על אותן הפעולות עם הטורטיות הנוספות ושאר המלית.
בהצלחה!

 

מאמרים מומלצים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *