פיצה ביתית עם טוויסט-עלי פילו קריספיים עם מטבוחה וביצת עין
חומרים
חבילת עלי פילו
מטבוחה מוכנה או ביתית
מיץ מחצי לימון
3 ביצים L
20 גרם חמאה מומסת
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
תחילה נכסה מגש בנייר אפייה ונעבוד עליו על מנת שעלי הפילו לא יתייבשו.
נפרוש עלה פילו על נייר האפייה ומעליו עלה פילו נוסף, נצמיד אותם כך שיהיו אחד על השני וניצור מהם צורה של "קן" בעזרת קיפולים (כמו בתמונה).
נמרח שכבה דקה של מטבוחה על העלה פילו, נשים לב שהמטבוחה לא גולשת לשוליים.
נשבור ביצה מעל "קן" הפילו שיצרנו ונמרח חמאה מומסת על עלי הפילו.
נפזר מעל מלח ופלפל לפי הטעם.
נכניס את תבנית העלים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך כ15-20 דקות או עד שהבצק זהוב והביצה מוכנה.
בהצלחה!