מתכון שתמיד יוצא מושלם לסלמון אפוי בתנור

אסתי זוהר
מתכון שתמיד יוצא מושלם לסלמון אפוי בתנור
מתכון מאת אסתי זוהר
חומרים-

6 חתיכות דג סלמון שטופות ונקיות מעור
למרינדה:
1/4 כוס שמן זית
מעט מלח
קמצוץ פלפל שחור גרוס
1/4 כפית כורכום
1/4 כפית פפריקה
כף כוסברה קצוצה
3 שיני שום קצוצות
פלפל שטה גרוס מעט (לא חובה)
אופן ההכנה-
בקערה קטנה נערבב את כל החומרים של המרינדה לאחידות,
במידה וצריך נוסיף עוד שמן זית.
נסדר בתבנית את חתיכות הסלמון ונבריש את המרינדה על הדגים.
מחממים תנור מראש ל200 מעלות ומכניסים את הדגים עד הזהבה בין 12 ל15 דקות בערך.
בהצלחה!

מאמרים מומלצים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *