אורלי דואני

 

 

יש לי התמכרות קשה למרקים
מתכון מאת אורלי דואני

 

חומרים-
בצל 1 בינוני
2 גזרים
שמן
700 מ"ל מים
חבילה סוגת אפונה יבשה
2 כפות אבקת מרק עוף
חצי כפית כורכום
חצי כפית פלפל שחור גרוס
כפית מלח
אופן ההכנה-
נתחיל מלגרד בפומפיה את הבצל והגזר,
נעביר למחבת עם מעט שמן ונטגן תוך כדי ערבוב עד שמשחים
אחר כך נוסיף את המים ונערבב,
נוסיף את האפונה אחרי ששטפנו וסיננו אותה.
נערבב הכל היטב, נעביר ללהבה נמוכה ונבשל כ30 דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם.
לאחר 30 דקות נוסיף תבלינים ונערבב, נוסיף מים במידה וצריך במהלך הבישול.
בהצלחה!

מאמרים מומלצים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *