
עוגיות בוטנים מתפרקות בפה
חומרים –
חצי קילו בטונים קלופים
כוס סוכר
גרידה מחצי לימון
חצי כפית קינמון
חצי כפית אבקת אפיה
חצי כפית זנגביל
2 ביצים L
אבקת סוכר
אופן ההכנה-
נקלה את הבוטנים בתנור,
אחר כך נטחון פעם ראשונה את הבוטנים במעבד מזון לבד,
פעם שניה נטחן את הבוטנים ביחד עם כוס סוכר וגרידת לימון.
לאחר מכן נעביר את התערובת לקערה ונוסיף את הזנגביל,
הקינמון, אבקת האפיה והביצים, נערבב הכל ביחד היטב ונשאיר בצד למנוחה של כ30 דקות.
לאחר המנוחה נכדרר את התערובת לכדורים קטנים,
כל כדור נטבול בצלחת עם אבקת סוכר ונעביר לתבנית מרופדת בנייר אפיה במרווחים.
נחמם תנור מראש ל150 מעלות ונאפה כ15 עד 20 דקות עד שנוצרים סדקים ונוציא מהתנור
בהצלחה!