מתכונים מהירים עוגות קינוחים

המתכון לעוגת השוקולד הקלאסית

צילום – מרסל אזולאי

עוגת שוקולד בסיסית: קלאסיקה אהובה שתמיד מצליחה!

עוגת שוקולד בסיסית היא קינוח קל להכנה וטעים להפליא,

שמתאים לכל אירוע. היא משלבת את הטעם העשיר

והשוקולדי של שוקולד מריר עם מרקם רך ועסיסי, ומהווה פינוק מושלם לכל המשפחה.

 

חומרים –

5 ביצים
כוס סוכר
2 כוסות קמח
1סוכר וניל
1כוס שמן
1כוס מים
1 אפייה
כף נס קפה
כף שוקולית
4 כפות קקאו
אופן ההכנה-
להקציף ביצים שלמות עם הסוכר
בקערה נפרדת
לערבב את השמן
ואת המים ואחר כך להוסיף
את כל היבשים.
לערבב היטב.
ולבסוף לקפל את הביצים לערבב בצורת עטיפה
לאפות בחום של 160 מעלות למשך
כ חצי שעה או 40 דקות
בהצלחה
לקרם מעל- לאחר קירור לשפוך מעל העוגה
חצי שמנת מתוקה
עם 2 שוקולד מריר
להמיס במיקרו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *