סלט זוקיני מרענן וקליל שמתאים לכל ארוחה
חומרים
זוקיני גדול
פלפל אדום
בצל סגול
2 שיני שום
3 כפות שמן זית
מיץ מחצי לימון
1/4 כוס כוסברה קצוצה
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
תחילה נחמם במחבת גדולה שמן זית על אש בינונית
נוסיף את הבצל ומטגן עד להזהבה, נוסיף את הפלפל והזוקיני בהדרגה ונמתין עד שיתרככו מעט.
נכתוש את שיני השום ונוסיף אותן למחבת, נטגן במשך דקה.
נתבל במלח,פלפל ומיץ לימון כוסברה ופטרוזיליה ונערבב היטב.
ניתן להגיש את הסלט חם או קר.
בהצלחה!