עראיס עסיסי ולוהט בקלי קלות


 

עראיס עסיסי ולוהט בקלי קלות

 

חומרים

למילוי

500 גרם בשר בקר טחון (נתח צוואר/כתף/בשר כבש)
בצל גדול
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן נענע טרייה קצוצה
2 שיני שום
כפית כמון
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית מלח
להגשה
4 פיתות חתוכות לחצאים
טחינה גולמית וסלט ירקות מפנק

אופן ההכנה

תחילה נקצוץ את הבצל לקוביות ונכתוש את שיני השום.
נערבב בקערה גדולה את מרכיבי המילוי, נערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
ניצור ממילוי הבשר 4 חתיכות שוות בגודלן ונמלא כל חצי פיתה בתערובת.
נדחס את הבשר היטב עד לתחתית הפיתה על מנת שהפיתה תתמלא היטב.
נחמם מחבת פסים/מחבת רגילה עם שמן זית ונצלה את הפיתות משני הצדדים עד להשחמה.
נגיש את העראיס חם עם טחינה וסלט ירקות מרענן בצד.
בהצלחה!

 

מאמרים מומלצים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *