
פסטה בולונז פשוטה שכל המשפחה תאהב
מתכון – Deganit Cohen Harush
חומרים-
500 גרם בשר בקר טחון
בצל 1 גדול קצוץ
2 שיני שום כתושות
קופסאות עגבניות מרוסקות
2 כפות רסק עגבניות
חצי כוס יין אדום (לא חובה)
כפית אורגנו יבש
כפית בזיליקום יבש
חצי כפית פלפל שחור גרוס
מלח לפי טעם
500 גרם פסטה מבושלת לפי הוראות היצרן
שמן זית
אופן ההכנה-
נחמם שמן זית בסיר גדול ורחב ונטגן עד הבצל הקצוץ עד הזהבה,
נוסיף לבצל את הבשר הטחון ונטגן את הבשר הטחון עד שמשחים.
אחר כך נוסיף לבצל והבשר הטחון שום כתוש ונטגן עוד כדקה,
נוסיף את העגבניות המרוסקות, הרסק, יין אדום, תבלינים ומלח ונערבב הכל ביחד.
נסגור את הסיר עם מכסה ונבשל על להבה נמוכה כ45 דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם.
בזמן שהרוטב מתבשל נבשל את הפסטה לפי הוראות יצרן במים רותחים עם מעט מלח,
נסנן את הפסטה נשטוף היטב ונכניס לסיר עם הרוטב לאחר שזה סיים להתבשל.
נערבב היטב את הפסטה לתוך הרוטב ונעביר חם חם לצלחת הגשה,
אני אישית מאוד אוהבת לקשט בבזיליקום טרי
בהצלחה!