
עם התפוחים שאף אחד לא אכל נכין עוגת תפוחים מושלמת
מתכון של Lilach David
חומרים-
כמות ל2 תבניות אינגליש קייק
לתערובת התפוחים:
3-4 תפוחים קלופים ופרוסים לפרוסות דקות
4 כפות סוכר חום / לבן
כף קינמון
לבלילה:
3/4 כוס שמן
כוס וחצי קמח תופח
כוס סוכר
2 ביצים L
3 כפות מים
אופן ההכנה-
לתערובת התפוחים נערבב היטב-
תפוחים שקילפנו ופרסנו, סוכר קינמון ונשאיר בצד.
בעזרת מטרפה ידנית נתחיל לבחוש את השמן,
קמח תופח, סוכר, ביצים ומים עד קבלת עיסה דביקה.
נשפוך חצי מהעיסה לתבנית ומעל נסדר את התפוחים, אפשר להוסיף גם אגוזים מי שאוהבת.
מעל התפוחים נפזר את שאר העיסה.
נחמם תנור מראש ל170 מעלות ונאפה בערך כ45 דקות,
ננעץ קיסם במרכז העוגה ונוודא שיוצא יבש לפני שנוציא מהתנור.
בהצלחה!