
עוגת פרג מהפנטת מיופי שאין יותר טובה ממנה
מתכון – מאיה בוטראשוילי
חומרים-
כוס קמח
2 שקיות אבקת אפיה
כוס סוכר
3/4 כוס קוקוס
כוס וחצי מיץ תפוזים
כוס שקדים טחונים
6 ביצים L
כוס תפוחי מגורדים
כוס שמן
3/4 כוס פרג טחון
אופן ההכנה-
נערבב את היבשים בקערה אחת,
את הרטובים נערבב בקערה חדשה נפרדת.
נערבב בין 2 התערובת ללא הקצפה ללא הפרדת ביצים לא כלום,
נבחוש היטב עד שכל החומרים נטמעים והתערובת אחידה.
נעביר את הבלילה לתבנית חד פעמית בינונית,
נחמם תנור מראש ל180 מעלות ונאפה כ40 דקות.
לפני שנוציא נבדוק בעזרת קיסם שננעץ במרכז העוגה ויוצא יבש שהעוגה אכן מוכנה,
נוציא ונהנה, בהצלחה!