מתכון פשוט בטוח וטעים לחמוצים נהדרים

 Natasha Kharnam
מתכון פשוט בטוח וטעים לחמוצים נהדרים
מתכון מאת Natasha Kharnam
חומרים-
כרובית בינונית
פלפל אדום
פלפל צהוב
פלפל צ'ילי (לאוהבי חריף)
3 גבעולי סלרי
3 גזרים
קוֹלרַבִּי 1
1/3 כרוב לבן
לפת לבן
למרינדה:
5 כוסות מים
כפית אחת מלח דק בכל כוס מים (סה"כ 5 כפיות)
3/4 כוס חומץ (או מיץ לימון)
כף סוכר
כפית אחת כּוּרכּוּם
1-2 כפות שמן חמניות
אופן ההכנה-
נרתיח תחילה מים עם מלח וסוכר,
נכבה את האש נוסיף את הכורכום, חומץ, שמן ונערבב היטב.
את הירקות נחתוך לחתיכות קטנות ונכניס לקערה גדולה,
נוסיף את המרינדה מעל הירקות בקערה ונחכה שיתקרר.
לאחר שמתקרר נכניס לצנצנת עם המרינדה, נסגור את הצנצנת ונניח במקרר.
יום למחרת כבר אפשר לאכול ולהנות
בהצלחה!

מאמרים מומלצים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *