מאפים מתכונים מהירים קינוחים

הייתי חייבת לנסות – מקרוד

Lital Algazi
הייתי חייבת לנסות – מקרוד
מתכון של Lital Algazi
חומרים –
לבצק:
500 גרם סולת
כוס ורבע קמח
שקית אבקת אפייה
שקית סוכר וניל
2 כפות סוכר
קורט מלח
1/2 כוס שמן
כוס מים
למילוי:
500 גרם תמרים טחונים
כף שמן
כף קקאו
¼ כפית אגוז מוסקט
¼ כפית קינמון
לסירופ:
3 כוסות סוכר
2 כוסות מים
פרוסת לימון
כמה טיפות מי ורדים
אופן ההכנה-
ראשית נלוש את כל חומרי הבצק לבצק רך ונעים,
נכסה ונניח את הבצק למנוחה של כעשרים דקות.
נערבב היטב את התמרים והתבלינים ונניח בצד
נחלק את הבצק ל-2 ונרדד כל חלק לעלה בעובי חצי סנטימטר.
נמרח את מילוי התמרים על כל עלה ונגלגל.
לפרוס באלכסון לפרוסות בעובי ס"מ 1.
לבשל את מרכיבי הסירופ לפחות 30 דק עד הסכמה.
נטגן את המקרודים בשמן חם ועמוק.
נטבול את המקרודים בסירופ בעודם עדיין חמים ונהנה
בהצלחה!
Lital Algazi

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *